Pattrick Nolten:

‘Naast het leren autorijden is het belangrijk dat je je prettig en zelfverzekerd voelt in het verkeer. Wij leiden mensen daarom op tot een bestuurder die zich zelfbewust, verantwoord en veilig door het verkeer beweegt. Dat doen we stapsgewijs en afgestemd op ieders capaciteiten en tempo. Wij zijn ook opgeleid voor het geven van rijlessen aan mensen met ADHD, faalangst of autisme. Kwaliteit heeft voorrang, zeg ik altijd. Dat betekent vooral aandacht. Aandacht voor de leerling, het verkeer en de veiligheid. Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen, maar er zijn ook mogelijkheden voor mensen die hun rijbewijs hebben en al een tijdje niet meer achter het stuur hebben gezeten. Voor hen is de opfriscurses autorijden de oplossing.’

Kwaliteit op 1

De kwaliteit van de rijopleiding staat op nummer 1, wij zorgen er voor dat leerlingen zich veilig op de weg voelen en rustig met lastige situatie’s kunnen omgaan, er wordt constant naar de vooruitgang en de verbeterpunten gekeken zodat je zo snel mogelijk klaar bent voor het praktijkexamen!

Rijlessen van 60 minuten

De rijlessen bij rijschool Nolten zijn 60 minuten, als deze zijn afgelopen word je door de volgende persoon weer thuis afgezet, wij proberen de adressen niet ver uit elkaar te plannen zodat je binnen 15 minuten weer thuis voor de deur staat.

Vaste Rij-instructeur

Een persoonlijke band is belangrijk, daardoor is het fijn dat je elke les dezelfde rij-instructeur hebt, op deze manier weet je waar je aan toe bent en is het makkelijker communiceren.

Verschillende Routes

Wij geven rijles in de gemeenten Brunssum, Onderbanken, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Nuth, Sittard, Voerendaal en Schinnen. Hierdoor zal je zelden de zelfde route rijden, hierdoor krijg je te maken met verschillende verkeerssituaties en kan je je kennis steeds uitbreiden. Voor een tussentijdse toets of een praktijk examen zullen er ook examen-routes gereden worden.

Met vertrouwen de weg op

Met een rijopleiding van rijschool Nolten ga je elke keer met vertrouwen de weg op. Fouten maken hoort erbij en deze zijn goed voor het leerproces, elke situatie kan op een rustige manier worden afgehandeld waardoor je nooit bang hoeft te zijn om de weg op te gaan.