Rijles en angst

Angst

Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar je rijbewijs halen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Angst (rijangst, faalangst) kan je behoorlijk in de weg staan. Je voelt je onzeker achter het stuur of krijgt het benauwd als je denkt aan files, inparkeren, rijden op de snelweg of in tunnels. Sommige mensen beginnen hierdoor niet eens aan rijlessen.  Jammer, want er zijn hele goede oplossingen! Lees verder of maak een afspraakvoor meer informatie.

Faalangst bij rijlessen en rij-examen

We begeleiden niet alleen mensen met faalangst of rijangst, maar weten ook de weg als het gaat om het aanvragen van een faalangst rij-examen. Je krijgt dan een examinator die getraind en ervaren is in het afnemen van het rij-examen bij mensen met angsten. Ze weten je goed op je gemak te stellen, je hebt langer de tijd en je kunt zelfs gebruikmaken van een time-out als het je toch nog even teveel wordt.

Wel een rijbewijs maar niet meer de weg op?

Je bent echt de enige niet. Miljoenen mensen laten de auto staan omdat ze last hebben van rijangst of paniekaanvallen. Ze worden afhankelijk van anderen en de bewegingsvrijheid neemt steeds meer af. Ook dan kun je terecht bij Rijschool Nolten. Lees meer over onze opfriscursus autorijdenof neem contact op.

Laat de angst je niet de baas worden!

Ga samen met Rijschool Nolten de weg (weer) op! Maatwerk in rijlessen. Wil je meer informatie of een afspraak? Bel of mail ons dan gerust.