Opfriscursus autorijden

Dé oplossing voor wie al een rijbewijs heeft, maar niet meer zo lekker achter het stuur zit!

Stel, je hebt een rijbewijs maar al een hele tijd niet meer gereden of je bent wat onzeker over je rijstijl. Wat doe je dan? Laat je het autorijden voor wat het is of kies je voor een nieuwe kans? Want na de opfriscursus autorijden neem jij weer veilig, zelfstandig en vol zelfvertrouwen deel aan het verkeer.

Afgestemd op jouw situatie

De opfriscursus autorijden wordt volledig op jouw specifieke situatie afgestemd. We geven de opfriscursus in het tempo dat bij jou past en leggen de nadruk op de onderdelen die jij graag wilt oefenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fileparkeren, bocht achteruit, voor- en achteruit inparkeren, het rijden op auto(snel)wegen en het nemen van kruispunten en rotondes.

Aandacht voor verkeersinzicht en Het Nieuwe Rijden

Het verkeer wordt met de dag drukker. Dat zeggen we niet om je bang te maken, maar bewust. Het vereist namelijk een ander en vooral besluitvaardig rijgedrag. Tijdens de opfriscursus autorijden besteden we daarom ook aandacht aan verkeersinzicht en aan ‘Het Nieuwe Rijden’. Het Nieuwe Rijden (HNR) is een milieubewuste, brandstof besparende en vooral nóg veiligere manier van autorijden.

Wat kost een opfriscursus autorijden?

De kosten zijn afhankelijk van jouw situatie en hulpvraag. Neem gerust contact op, we informeren je graag over de mogelijkheden. Eerst kennismaken kan natuurlijk ook!